INSCHRIJVEN

Het inschrijven bij de Popschool gaat altijd via het inschrijvingsformulier op de website. Zonder dit formulier kunnen we geen gratis proefles of vervolglessen inplannen. Je hoeft dit formulier maar 1 keer in te vullen (niet elk jaar weer opnieuw).

Je kunt je het hele jaar inschrijven, je hoeft niet te wachten tot een bepaald moment (bijv. vakantie).

SCHOOLJAAR

Aan het begin van elk schooljaar maken we een nieuw lesrooster. Maar als je je op een ander moment aanmeldt, dan kan dat zeker! Gedurende het schooljaar zal het lesrooster af en toe moeten worden aangepast, soms gaat dit makkelijk, soms moeilijk.

LESGELD

Bij de Popschool betaal je per geplande les. We werken niet met strippenkaarten of andere vormen van vooruit betalen. Aan het eind van de maand krijg je een factuur voor de lessen in die maand. Overzichtelijk en helder.

AFWEZIGHEID

Jouw les wordt zorgvuldig gepland, in overleg. De tijd die je met jouw docent afspreekt is voor jou. De docent kan deze niet zonder overleg aanpassen. Ook spreken we goed af in welk weekritme je op die les komt (elke week of om de 14 dagen). De docent communiceert zo duidelijk mogelijk wanneer je les hebt, maar jij bent verantwoordelijk om jouw eigen agenda goed bij te houden.

Als de docent een keer niet kan, dan hoef je niets te betalen. In de vakanties heb je geen les, dus ook dan hoef je niets te betalen.

Als jij een keertje niet kunt, dan zit de docent in de lesruimte te wachten, deze les wordt wel op de factuur gezet. Dit geldt ook wanneer je een keer afwezig bent in verband met ziekte.