Wij zijn een modern Centrum voor de Podiumkunsten die sinds 2015 succesvol jonge en oudere mensen coacht en begeleidt in het (leren) spelen van een instrument of het zingen.

Onze lessen, cursussen, workshops en masterclasses streven ernaar jou met de nodige praktische kennis en vaardigheden uit te rusten om een leven lang plezier te beleven aan het maken van muziek.

Onze docenten hebben allemaal een gemixte beroepspraktijk waarbij lesgeven en concerten geven hand-in-hand gaan. Hierdoor kunnen we veel praktijkervaring meenemen in de lessen.

Ook geloven wij dat elke leerling zijn of haar eigen pad heeft bewandelen. Daardoor gebruiken wij geen vaste lesmethodes, maar zoeken met de leerling de juiste & leukste leerdoelen om trots te kunnen zijn en worden op de muzikale groei.

Vanuit Vroomshoop zijn wij actief in heel Twenterand en omstreken. En voor alle leeftijden en voor alle doelgroepen leveren wij:

  • instrumentlessen (zang, gitaar, piano, drums)
  • bandcoaching
  • workshops op scholen (SO/PO/VO), bedrijven (team-building) en woonzorghuizen
  • partnerships bij scholen (bijv. Muziek Impuls)
  • leerkracht-ondersteuning voor muziek in de klas
  • teamtrainingen voor leerkrachten (bijv. gitaarcursussen)

Onze docenten:

Joost Visser (drums)

drum- & slagwerkdocent Joost Visser

Joost Visser geeft drumlessen, slagwerklessen & bandcoaching. Hij woont in Zwolle waar hij ook aan het conservatorium gestudeerd heeft. Naast het doceren is hij al vele jaren zeer succesvol actief als freelance drummer in verschillende bands & theaterproducties (o.a. Speelman&Speelman, L.I.N.E., Krystl, Talitha Nawijn, Pinar Donmez, Katell, Session, Marcus&Taylor, Mama Jo). Meer informatie vindt u op zijn website www.joost-visser.nl.

Nathan de Boer (drums)

Nathan geeft drumlessen. Hij is geboren en getogen in Wierden en studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Marcel van Nieuwland (slagwerk/drums)

Marcel geeft slagwerk- & drumlessen. Hij woont in Vriezenveen en is een bekende naam in de hele regio. Hij geeft slagwerk- en drumlessen voor veel muziekverenigingen en ook voor muziekschool Kaliber. En daarnaast werkt hij veel als dirigent in de regio.

Eric Idema (gitaar)

gitaardocent Eric Idema

Eric Idema geeft gitaarlessen. Hij woont in Almelo en heeft al vele jaren veel ervaring op het podium en in zijn eigen lespraktijk. Hij geeft al jaren les in Almelo & Westerhaar en nu ook in Vroomshoop. Al sinds zijn prille jeugd is hij actief in de muziek, eerst in enkele hobbybandjes om daarna door te stomen naar de professionele wereld. Met ruim 20 jaar ervaring speelt hij als professional in orkesten/bands die aan de absolute top staan zoals: Rendez Vous, Diep Triest, Swing it Out en The Spitfires. Meer informatie vindt u op zijn website www.eric-idema.nl.

Sander Davenschot (gitaar)

Sander geeft gitaarlessen. Hij is geboren en getogen in Vroomshoop. Op zijn 15e is hij begonnen met in bandjes spelen en is daar nu nog volop mee bezig. Hij studeert Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium Enschede.

Kevin Potgieter (piano)

Kevin Potgieter geeft piano- & keyboardlessen. Hij woont in Vroomshoop en studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

Emma Doldersum (zang)

Emma Doldersum geeft de zanglessen en is dirigent van ons popkoor SING-IT! Zij woont in Hellendoorn en studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Lise Melenhorst (zang)

Lise Melenhorst geeft zanglessen. Zij woont in Dedemsvaart en studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.


ons team voor PO/VO

Al jaren werken wij veel op scholen in de gemeente Twenterand en daarbuiten (o.a. Eerde International Boarding School). In de meeste gevallen zijn we daar met Quinten, Lieselotte & Joost.