Joost Visser (drums)

drum- & slagwerkdocent Joost Visser

Joost Visser geeft drumlessen, slagwerklessen & bandcoaching. Hij woont in Zwolle waar hij ook aan het conservatorium gestudeerd heeft. Naast het doceren is hij al vele jaren zeer succesvol actief als freelance drummer in verschillende bands & theaterproducties (o.a. Speelman&Speelman, L.I.N.E., Krystl, Talitha Nawijn, Pinar Donmez, Katell, Session, Marcus&Taylor, Mama Jo). Meer informatie vindt u op zijn website www.joost-visser.nl.

Maurice Slot (drums)

Maurice geeft drumlessen. Hij is geboren en getogen in Westerhaar, waar hij bij Soli Deo Gloria als jong knaapje voor het eerst op de trom sloeg. Tijdens zijn studie aan het conservatorium van Rotterdam richtte hij september 2014 samen met jaargenoten de band Marutyri op waarmee hij niet alleen op toffe podia in Nederland speelt, maar ook ver, ver weg al veel succes heeft geboekt.

Eric Idema (gitaar)

gitaardocent Eric Idema

Eric Idema geeft gitaarlessen. Hij woont in Almelo en heeft al vele jaren veel ervaring op het podium en in zijn eigen lespraktijk. Hij geeft al jaren les in Almelo & Westerhaar en nu ook in Vroomshoop. Al sinds zijn prille jeugd is hij actief in de muziek, eerst in enkele hobbybandjes om daarna door te stomen naar de professionele wereld. Met ruim 20 jaar ervaring speelt hij als professional in orkesten/bands die aan de absolute top staan zoals: Rendez Vous, Diep Triest, Swing it Out en The Spitfires. Meer informatie vindt u op zijn website www.eric-idema.nl.

Sander Davenschot (gitaar)

Sander geeft gitaarlessen. Hij is geboren en getogen in Vroomshoop. Op zijn 15e is hij begonnen met in bandjes spelen en is daar nu nog volop mee bezig. Hij studeert Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium Enschede.

Bart Siemerink (piano)

Bart Siemerink geeft de piano- en keyboardlessen en woont in Hengelo. Hij heeft in Enschede aan het conservatorium Elektronisch Orgel gestudeerd, daarna ook de opleiding Music Production en Keyboards. Op het podium was hij toetsenist bij de top-100 band ‘Prima’ en speelde veel bij big bands. Bart is ook erg actief in het maken van E(lectronic)D(ance) M(usic), produceren dus! Het muziek maken met behulp van de computer is nu niet meer weg te denken uit de maatschappij. David Guetta, Afrojack, Avicii maken ook muziek. Met de computer. Jij kunt ook leren wat je met de computer kunt doen: programmeren, produceren, mixen.

Willemijn van Strijen (zang)

Willemijn van Strijen geeft zanglessen. Op haar 11de ontdekte ze echt wat het met haar doet om te zingen en sindsdien is ze niet meer te stoppen. Ze is opgegroeid in Doetinchem maar is naar Almelo verhuisd om te studeren aan de ArtEZ Popacademie in Enschede. Check even haar Youtube-kanaal als je meer wilt horen.