Joost Visser

drum- & slagwerkdocent Joost VisserJoost Visser geeft drumlessen, slagwerklessen & bandcoaching. Hij woont in Zwolle waar hij ook aan het conservatorium gestudeerd heeft. Naast het doceren is hij al vele jaren zeer succesvol actief als freelance drummer in verschillende bands & theaterproducties (o.a. Speelman&Speelman, L.I.N.E., Krystl, Talitha Nawijn, Pinar Donmez, Katell, Session, Marcus&Taylor, Mama Jo). Meer informatie vindt u op zijn website www.joost-visser.nl.

Martijn Bakker

zangdocent Martijn BakkerMartijn Bakker geeft zanglessen. Hij woont in Arnhem. Hij studeerde aan de Popacademie(Artez conservatorium) in Enschede. Naast het doceren is hij al vele jaren zeer succesvol actief als zanger en pianist in verschillende bands & projecten o.a. (New) First showband, De Coronas, Chickenskin (DE), Lighthouse Allstars (DE), Pianodome (Pianojam), Bakker (spotify), Marcus&Taylor, Mama Jo. Meer informatie vindt u op zijn website www.martijnbakkermusic.nl.

Bart Siemerink

pianodocent, keyboarddocent, toetsendocent Bart SiemerinkBart Siemerink geeft de piano- en keyboardlessen en woont in Hengelo. Hij heeft in Enschede aan het conservatorium Elektronisch Orgel gestudeerd, daarna ook de opleiding Music Production en Keyboards. Op het podium was hij toetsenist bij de top-100 band ‘Prima’ en speelde veel bij big bands. Bart is ook erg actief in het maken van E(lectronic)D(ance) M(usic), produceren dus! Het muziek maken met behulp van de computer is nu niet meer weg te denken uit de maatschappij. David Guetta, Afrojack, Avicii maken ook muziek. Met de computer. Jij kunt ook leren wat je met de computer kunt doen: programmeren, produceren, mixen.

Eric Idema

gitaardocent Eric IdemaEric Idema geeft gitaarles. Hij woont in Almelo en heeft al vele jaren veel ervaring op het podium en in zijn eigen lespraktijk. Hij geeft al jaren les in Almelo & Westerhaar en nu ook in Vroomshoop. Al sinds zijn prille jeugd is hij actief in de muziek, eerst in enkele hobbybandjes om daarna door te stomen naar de professionele wereld. Met ruim 20 jaar ervaring speelt hij als professional in orkesten/bands die aan de absolute top staan zoals: Rendez Vous, Diep Triest, Swing it Out en The Spitfires. Meer informatie vindt u op zijn website www.eric-idema.nl.

Christiaan Saris

slagwerkdocent Christiaan SarisChristiaan Saris geeft slagwerk- & drumlessen en woont in Zutphen. Hij heeft klassiek slagwerk gestudeerd in Zwolle en Detmold (Duitsland). Hij speelt het liefst in muziektheaterproducties en componeert ook veel muziek voor dansvoorstellingen en beeldende kunstinstallaties. Hij speelt op dit moment veel met SPIJKERS, HollandOpera en Lavinia Meijer. Maar ook op de scholen is hij veel te vinden met o.a. Papageno (speciaal onderwijs), Ranjaconcerten (kinderen met een beperking) en Musicians Without Borders (kinderen in oorlogsgebieden). Meer informatie vindt u op zijn website www.christiaansaris.nl.