Popschool Twenterand organiseert op donderdag 19 augustus 2021 tussen 10u en 16u de ZOMERMUZIEKDAG om de zomervakantie met een knaller af te sluiten.

Het wordt een dag vol muzikale activiteiten voor alle leeftijden. En iedereen die er bij is zal merken dat muziek iets is wat bij alle mensen, jong & oud, gewoon in het lijf zit.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Bij mooi weer gebruiken we de ruimte op het Vredesplein. Bij slecht weer zitten we binnen, in de nieuwe locatie van de Popschool.

Want in de zomervakantie is Popschool Twenterand verhuisd. Na 6,5 hele fijne jaren werd onze locatie in Het Punt te klein. Tijdelijk konden we in D’Oale Skoele al iets door groeien. Maar nu we vanaf 23 augustus onze lessen kunnen starten in de oude bibliotheek (Vredesplein, Vroomshoop) hebben we een plek gevonden waar we de komende jaar heel veel muzikale plannen kunnen ontwikkelen. En daar hoort wel een feestje bij, zoals deze ZOMERMUZIEKDAG.

Het programma:

1000-1045u muzikale verhalen (4-7 jaar)

In elk verhaal zit muziek, en wij gaan met elkaar die muziek en het verhaal verzinnen.

1100-1215u band-in-een-uur (7-13 jaar)

Met veel kleine en handige  instrumenten maken we een echte band binnen een uur, super snel met een heel tof eindresultaat.

1300-1430u band-in-een-uur (11-15 jaar)

Met de grote instrumenten kunnen we natuurlijk ook een band maken, misschien iets lastiger dan met de kleine instrumenten, maar ook nu vinden we de weg naar een gaaf eindresultaat 

1430-1600u van-proberen-kun-je-leren (8-88 jaar)

Ben je serieus nieuwsgierig, of wil je iets weten of proberen? Alles kan in dit blok, en wij gaan je helpen! Dus eigenlijk is het gewoon apenkooien met instrumenten en muziekproductie, voor alle leeftijden, voor alle niveaus.